Artex | Blog
Artex Logo

Social Media. From B2B to H2H*

08-06-2018

*From Business-to-Business to Human-to-Human.
De marketingwereld is volop in verandering. Social media anno 2018 bieden heel wat kansen om de klanten op een andere manier te benaderen. Hoe zet je de nieuwe media succesvol in en omzeil je de valkuilen?

Ontdek de impact van data op je marketing & sales

09-11-2017

Waarom zijn data vandaag onmisbaar voor elke marketeer? De tijd van loutere push-strategieën is voorbij. De klant gaat op zoek naar u.

Content Marketing, een nieuwe troef.

21-09-2017

Content Marketing is voor ieder bedrijf toegankelijk en haalbaar. Ook voor het uwe. Om efficiënt en resultaatgericht te werken hebben we hierbij voor u een aantal bevindingen gebundeld.

Praktisch en bruikbaar.

Social media, een opportuniteit in B2B?

07-06-2017

Dat social media intussen een vast onderdeel is van onze dagelijkse tijdsbesteding is al lang geen nieuws meer. Wel is het nog steeds een uitdaging om social media in te zetten in een B2B-omgeving. Tijd dus om hier eens wat dieper op in te gaan.

Hoe efficiënter samenwerken met het reclamebureau?

27-04-2017

Onlangs volgde ik een interessant seminarie over dit onderwerp. Meer specifiek ging het over optimale briefings voor diverse opdrachten en projecten. Dit kan je echter zeer ruim zien; daarom breng ik ook een aantal persoonlijke bevindingen vanuit mijn praktijkervaring.

De newsletter: vandaag meer dan ooit actueel

13-03-2017

Content Marketing is hot momenteel. Soms is het dan weer al storytelling wat de klok slaat …
Is content marketing of storytelling een must, ‘the next big thing’ in marketingland, of eerder een hype?

Is uw reclamebureau klaar voor de toekomst?

15-02-2017

Uw markt omarmt de online wereld, het internet maakt alles transparant. Het snel stijgend gebruik van smartphones en tablets brengt die transparantie verder en verder in een stroomversnelling.