Beaulieu  sustainable yarns webplatform

#website

B.I.G. Yarns, een vooraanstaande fabrikant van polyamide (PA), polypropyleen (PP) en polyster (PET) garens voor contract-, auto- en residentiële toepassingen, maakt deel uit van de Beaulieu International Group. Onlangs introduceerde B.I.G. Yarns hun nieuwe webplatform genaamd "sustainableyarns.com" naar aanleiding van hun deelname aan de gerenommeerde Clerkenwell Design Week, die plaatsvond van 23 tot 25 mei 2023 in Londen.

yarns-web

Artex stond in voor het design van deze website. In de aanloop naar de creatieve briefing werden we eveneens betrokken om de strategische aanpak en structuur van de website op te zetten. Het online platform is een gids naar de verschillende marktklare opties voor duurzamere oplossingen, die de CO2-uitstoot van tapijtproductie verminderen en de klimaatverandering helpen te beperken. Dit alles zonder concessies te doen aan kwaliteit en de eindeloze kleur- en ontwerpmogelijkheden van de garenproducten.

 

Bekijk de volledige website via: www.sustainableyarns.com

 

Eerder realiseerde Artex de merkidentiteit (naam, logo, concept) voor de duurzame garens EqoCycle (gerecycled garen) en EqoBalance (garen afkomstig van hernieuwbare bronnen).

02SustainableYarns_Web

Ook hulp nodig bij het designen van jouw website?

Ontdek andere projecten

   Beaulieu   

   Samsonite   

   Sack Zelfbouw