Coenegrachts Auto  sociale media en contentplanning

#socialmedia #content #paidcampaign #creatie

Artex werkt al geruime tijd voor Honda Benelux en ondersteunt ook de dealers bij hun communicatie. Dat gebeurt met respect voor de brand identity, zodat alle dealercommunicatie de herkenbaarheid van Honda versterkt.

shutterstock_624423623

Zo helpen we Coenegrachts Auto, dealer voor de regio Sint-Truiden, met het beheer van hun sociale media. Van content en planning tot posts.

Onze fotoshoot en video-opnames bij de dealer leverden een pak beeldmateriaal op. Uit deze bron van content putten we wekelijks een authentieke post. En ook met re-posts van Honda Benelux houdt Artex de sociale media van Coenegrachts in beweging.

 

 

Bovendien zetten we zowel nationale campagnes als eigen lokale events, opendeurdagen of promoties kracht bij met betalende campagnes op sociale media. De posts worden zorgvuldig gericht naar de juiste doelgroep en regio. En hun duidelijke call-to-action heeft één doel: bezoekers naar de toonzaal trekken.

 

André en Veerle van Coenegrachts ervaren nu hoe belangrijk de aanwezigheid op sociale media is. Ze kregen niet alleen meer volgers, maar zagen ook meer bezoekers in de showroom!

graph coenegrachts
Coenegracht_screenshotwizzardry

Nood aan social media content & creatie?

Ontdek andere projecten

   Izegemse Watersport Vereniging   

   Fairs & Events Waregem   

   Hansgrohe