Eric's Farm  website & social media

#website #fotografie #socialmedia

Bij Eric's Farm draait alles om het positief ondersteunen van de gezonde voedingstrend in België. In 2022 besloten de broers Frank en Francis Sioen hun passie voor verse groenten te vertalen naar een ambitieus project. Gelegen in het hart van West-Vlaanderen, in het pittoreske Ledegem, (ook wel Légem of Leegem genoemd), is Eric's Farm dé referentie voor smaakvolle, lekkere groentensnacks. Hun assortiment bestaat uit verse wortel-, bloemkool- en radijzensnacks en heerlijke aperoschalen. Daarnaast brengen ze binnenkort ook "ready to cook" producten op de markt: broccoli- en bloemkoolrijst.

De QR-code op de verpakkingen leidt je naar de smakelijke website. We zorgden niet alleen voor de fotografie van de producten, maar creëerden ook een website die een samenspel vormt van witruimtes en speelse elementen.

 

De klant wou vooral focussen op foto's en daarom werd gekozen voor een minimale hoeveelheid tekst op alle pagina's. Op de productpagina werd ook een handige filter voorzien om moeiteloos het gewenste product terug te vinden.

 

De website in detail bekijken? Dat kan via ericsfarm.be/nl

We verhogen ook de brand awareness met social media marketing. Artex staat in voor fotografie, frisse content en locale campagnes op Facebook en Instagram. Volg Eric's Farm op social media voor smaakvolle en gezonde posts.

 

 Erics.farm

 ericsfarmledegem

De online aanwezigheid van jouw bedrijf of product versterken?

Ontdek andere projecten

   Coenegrachts Auto   

   Sika   

   Aquaconcept