Gamma-Wopla & Smart-Flow  website

#concept #logo #huisstijl #website #SEO #SEA #brochure

De Belgische zusterbedrijven Gamma-Wopla en Smart-Flow zijn zoals de Olsen twins van de logistieke wereld. Terwijl de ene gespecialiseerd is in kunststof bakken, produceert de andere kunststof palletten. Twee complementaire bedrijven, één doelgroep! Dat moest ook duidelijk worden in hun online communicatie. 

Ons advies? Communiceer samen naar klanten en prospecten, zonder de eigen identiteit te verliezen. Dankzij een doordachte strategie, een gezamenlijk logo en huisstijl is dat gelukt! De gezamenlijke brochure van 162 pagina's was hun eerste gedeeld succes in dit nieuwe hoofdstuk. 

Daarna volgden de twee websites, die we herwerkten tot één gloednieuwe user-friendly website. Handig voor de klanten en prospecten, die voortaan een totaalpakket aan logistieke oplossingen vinden op één plek. Komt er een item bij, dan vult onze klant de website eenvoudig zelf aan.

 

Een doordachte SEO en SEA strategie en Google Ads campagnes met maandelijkse evaluaties genereren extra traffic naar de website. En de sales is meteen op de hoogte van contactaanvragen.

 

Where marketing meets sales!

2
1

Ook een nieuwe website met een SEO en SEA strategie nodig?

Ontdek andere projecten

   Kluisbergen   

   Nine2Five   

   Fairs & Events Waregem