Honda Cars  dealer support website

#dealersupport #website #emailmarketing #POS #print #socialmedia

Honda is een wereldwijd begrip als ontwerper en producent van moderne, energiezuinige en performante auto's, motorfietsen, marine en power products. Honda staat voor design, voor en door mensen.

We ontwikkelden een website als ondersteunend platform voor alle Honda Cars Benelux dealers, met als doel consistente communicatie binnen de look & feel van Honda lokaal uit te rollen.

 

Ze kunnen op ons rekenen voor op maat gemaakte, lokale communicatie: van opmaak van print- of digitale advertenties, opzet van Google Ads campagnes, tot advertenties via Facebook & Instagram en een contentkalender.

 

 

Naast het downloaden van zowel online als offline materiaal voor nationale en lokale campagnes kunnen de dealers er ook terecht voor vragen en bestellingen van in- en outdoorkits, goodies, POS-materiaal en drukwerk.

 

We spelen kort op de bal door de dealers telkens via e-mail op de hoogte te brengen wanneer nieuw materiaal beschikbaar is. Zo worden hun lokale communicatie, showroom, social media en website steeds voorzien van vernieuwend materiaal.

HDS-header
HDS Honda Cars - e-mails

Up-to-date informatie meteen beschikbaar voor jouw dealers?

Ontdek andere projecten

   AutoTechnica   

   Honda Motor   

   Case IH