Oresto  moments by oresto

#social media advertising #facebook #targeting #branding #video

Oresto Food Partners is dé horecapartner in België en Luxemburg. Als grootste aankooporganisatie binnen de professionele horecamarkt bestaat het netwerk uit 19 foodservice grossiers.

Om de nationale naambekendheid van Oresto te ondersteunen en de sterke troeven voor de horeca professional in de verf zetten werd een paid social media campagne opgezet.

 

Rond de unieke kenmerken van het huismerk “Moments by Oresto” werd een eerste campagne gelanceerd. Op Facebook werd een nationale doelgroep van horeca professionals geselecteerd met als potentieel bereik een geschatte doelgroepgrootte van 15.900 à 18.700 personen.

 

Gedurende een maand werd de professionele doelgroep aangesproken op Facebook met een mix van 6 advertentieversies rond het assortiment “Moments by Oresto”. Afwisselend per dag en per week in diverse formats (foto, video, carrousel). Naast een algemene versie telkens één specifiek product uit het “Moments”-gamma in de kijker (koffie, koekjes, peper- en zoutmolens, boter, botercups). Elke post gaf een link naar de nieuwe website van Oresto waar de professional een lokale Oresto-grossier kan contacteren.

Oresto_Facebook_Mockup

Ook online je bedrijf versterken met social media advertising?

Ontdek andere projecten

   UNIE-K   

   Beaulieu   

   IVECO