Honda Cars  eventcommunicatie dealers

#dealersupport #e-mailmarketing #event #leadgeneration #print

Honda is een wereldwijd begrip als ontwerper en producent van moderne, energiezuinige en performante auto's, motorfietsen, marine en power products. Honda staat voor design, voor en door mensen.

Bij de lancering van de gloednieuwe Civic e:HEV hoort uiteraard een launch event! Alle dealers die een event in hun showroom organiseren kunnen op ons beroep doen voor hun eventcommunicatie

 

De dealers konden kiezen uit een postale mailing of e-mailing om hun klanten & prospecten uit te nodigen. Om een consistente brand identity te behouden, werden alle uitnodigingen opgemaakt in dezelfde klassevolle stijl van Honda Cars. De dealers kregen drie opties:

 

  • Een uitnodigingskaart én sleeve samen onder enveloppe.
  • Een sleeve die ook als enveloppe wordt ingezet met daarin de uitnodigingskaart.
  • Een wervende e-mailing, indien nodig voorzien van een inschrijvingsformulier voor een testrit. Deze werden gepersonaliseerd volgens de database van de dealer in kwestie.

Honda_Stopmotion_DM01_1080x1080

Elke dealer kreeg de mogelijkheid de tekst van de uitnodiging te personaliseren met hun gegevens en de details van het evenement.

 

De dealer kan ons inschakelen voor druk, handling en verzending van de uitnodigingen. Zo kunnen zij zich volledig focussen op de organisatie van hun event!

Eventcommunicatie van A tot Z voorzien?

Ontdek andere projecten

   LM Plus    

   Surpluz   

   UFEMAT