Honda Motor  dct tour

#bannering #dealersupport #leadgeneration #socialmedia #video #website

Honda is een wereldwijd begrip als ontwerper en producent van moderne, energiezuinige en performante auto's, motorfietsen, marine en power products. Honda staat voor design, voor en door mensen.

DCT tour 22 Desktop

Om meer awareness rond de DCT-technologie van Honda Motor te creëren, werd de Honda DCT Tour opgezet. Geïnteresseerden konden bij Honda Motor dealers in België & Luxemburg 6 modellen met DCT-technologie proefrijden, in Nederland 7 modellen. Elke week waren de motoren bij een andere dealer aanwezig  en geïnteresseerden konden zich inschrijven om ermee te proefrijden.

 

Centraal stond een dedicated website, met als content: informatie & video’s over de DCT-technologie, te downloaden brochures en inschrijfformulieren voor een proefrit bij de favoriete dealer.

 

We realiseerden diverse digitale assets voor Honda Motor en de dealers om de campagne maximaal te promoten: website & social media visuals, een e-mailtemplate en persoonlijke UTM-link.

 

Daarnaast werd per dealer een lokale Facebookcampagne uitgerold, waarbij Honda- en motorliefhebbers in hun zone werden getarget en geretarget.

 

Twee weken na hun DCT-event ontving de dealer een tevredenheidsenquête. Wekelijks werd deze feedback samen met de resultaten & dealerinzet gerapporteerd aan Honda Motor.

 

We kunnen spreken van een top Honda DCT Tour editie, met schitterende resultaten!

Honda DCT Tour - Carrousel Umberto

Een digitale campagne om traffic naar je event te genereren?

Ontdek andere projecten

   De Kade   

   Surpluz   

   MExT