Igepa  productvideo

#video

Wij tonen graag onze recente samenwerking met Igepa Belux, een gespecialiseerde totaalleverancier voor grafische en visuele communicatie, kantoorpapier en verpakkingsmaterialen. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder diverse materialen voor signmakers. “De Inhaker” is een nieuw product met vele toepassingen.

 

Als creatief team hebben wij bij Artex de kans gekregen om een video voor “De Inhaker” te creëren in samenwerking met Igepa Belux. We hebben het hele proces van begin tot eind op ons genomen, inclusief het ontwikkelen van het scenario, het verzorgen van de opnames, de vertaling van de Franse ondertitels, de keuze van de muziek en de creatieve montage.

De opnames vonden plaats in de showroom van Igepa, waar we het vooraf opgestelde scenario tot leven hebben gebracht. De video werd afgespeeld tijdens een seminarie en zal ook worden gebruikt tijdens toekomstige opleidingen.

 

Benieuwd naar het eindresultaat? Klik op de video en neem een kijkje om een beter beeld te krijgen van de producten en diensten die Igepa Belux te bieden heeft. We zijn enthousiast over deze samenwerking tussen Artex en Igepa Belux en hopen dat je net zo enthousiast zult zijn na het bekijken van de productvideo.

 

Bekijk ook de testimonialvideo die wij voor Igepa gemaakt hebben.

Ook een productvideo nodig?

Ontdek andere projecten

   Honda Motor   

   Coenegrachts Auto   

   Woonstart