Oresto  food partners

#social media #fotografie #video

Oresto Food Partners is dé horecapartner voor België en Luxemburg. Een netwerk van 19 foodservice grossiers vormt de grootste aankooporganisatie binnen de professionele horecamarkt.  

Artex verzorgt zowel nationale social media campagnes voor het merk Oresto Food Partners, als lokale campagnes voor enkele van hun grossiers en leveranciers. Dit telkens met gepersonaliseerde doelgroep, targetingzone, budget en doel. 

 

Nationale campagnes voor Oresto

 

Gedurende een jaar voorzien wij betalende social media campagnes, met een specifieke doelgroep naar horecaprofessionals. In overleg met de klant bekijken we welke producten in de kijker worden gezet en maken we aantrekkelijke advertenties op.

Daarnaast voorzien we ook online communicatie naar aanloop van en tijdens horecabeurzen.

horecatel

Maandelijkse campagnes voor Oresto Grossiers

 

Oresto Food Partners voorziet maandelijks een promofolder voor hun grossiers. Op basis van het design van de folders maken wij gepaste advertenties op. Deze worden naargelang de duur van de promo via hun social media account gepromoot in de regio.

 

Ook krijgen de grossiers de kans om een product naar keuze uit te lichten. Zo gingen wij bij enkele leden langs voor opnames van een bedrijfsvideo. Of we zorgden voor een shooting van beeldmateriaal, om later in kitchen & tableware campagnes te gebruiken.

Insta-Post-Iphone-Mockup

Doelgerichte campagnes voor leveranciers

 

Bovendien bieden we leveranciers van Oresto Food Partners de mogelijkheid om gebruik te maken van de bestaande Oresto pagina en targetingmogelijkheden. Op die manier adverteren we hun producten via Facebook naar horecaprofessionals, wat resulteert in een win-win situatie voor beide partijen.

 

Of het nu gaat om het verhogen van merkbekendheid of het stimuleren van verkeer naar de website, onze social media campagnes zijn ontworpen om aan de specifieke doelstellingen van onze klanten te voldoen.

1 Kaasschnitzel
2 Schnitzel
3 Verpakking en Oresto

Ook interesse in een op maat gemaakte social media campagne?

Ontdek andere projecten

   Samsonite   

   UNIE-K   

   Honda Motor