Nine2Five  website

#website

Als het gaat om het creëren van een nieuw bedrijfsinterieur of showroom- en vergaderruimte, kunt u rekenen op Nine2Five Business Interiors. Met de slogan “Maak indruk met jouw business interior” garandeert Nine2Five totaaloplossingen op maat, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

01

In opdracht van Nine2Five Business Interiors realiseerde Artex een nieuwe gebruiksvriendelijke website. De corporate identity werd perfect geïntegreerd en we ontwikkelden een website die intuïtief en makkelijk te navigeren is. Uiteraard ook mobiel.

 

Bij het samenstellen van de structuur en content focusten we op referenties. Uit onderzoek is gebleken dat in de B2B-markt getuigenissen en referenties van essentieel belang zijn vooraleer potentiële klanten beslissen om met een leverancier in zee te gaan. Referenties staan dan ook centraal op de website en worden eenvoudig up-to-date gehouden. Kortom, een aantrekkelijke, overzichtelijke website met een premium look & feel die perfect past bij de dienstverlening van Nine2Five Business Interior.

 

Bekijk de website hier: https://nine2five-interiors.be.

Op zoek naar een professionele website voor jouw bedrijf?

Ontdek andere projecten

   IVECO   

   Kluisbergen   

   Oresto