Honda Motor  logistics blogs

#bannering #website

Honda Motor Europe Logistics zorgt voor de distributie van auto's, motorfietsen, powerproducten en industriële motoren. Daarnaast coördineren ze ook de logistiek van onderdelen en accessoires voor de Europese markt. Dit gebeurt vanuit de vestigingen in Gent, Aalst en zes andere Europese filialen.

 

De uitdaging?

De nieuwe parts-website werd in voorjaar 2024 gelanceerd. De blogartikelen met bijhorende headerbeelden die op deze website verschijnen waren prioritair. Wij startten telkens met Engels en vertaalden vervolgens naar Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Nederlands.

 

De aanpak?

Ervoor zorgen dat de blogartikelen niet alleen informatief en boeiend zijn, maar ook effectief bijdragen aan de online zichtbaarheid en klantbetrokkenheid van Honda Motor Europe Logistics.

  • Bepalen van de behoeften en interesses van de doelgroep, bestaande uit zowel consumenten als zakelijke klanten.
  • Opstellen artikels met focus op zoekmachineoptimalisatie (SEO) om de vindbaarheid te vergroten.
  • Zorg dragen voor hoogwaardige, informatieve en aantrekkelijke content die toegevoegde waarde brengt.

217_05Sep19_BP3378_1200x1800
HRM1000_2024_Location_01_1200x1800

Diverse blogs:

 

Het meest treffende aspect van het schrijven van deze blogs is het gerichte gebruik van content om niet alleen de zichtbaarheid van Honda Motor Europe Logistics te vergroten, maar ook om een diepere betrokkenheid bij de doelgroep te stimuleren.

 

Het resultaat van onze campagne?

Door expertise te tonen op specifieke onderwerpen in de branche, kan Honda Motor Logistics zich positioneren als een autoriteit in zijn vakgebied, wat het vertrouwen van potentiële klanten vergroot.

Ontdek andere projecten

   AVR   

   LM Plus    

   pin.all