Waltson Chips  radiospot

#radiospot #productie #media

Waltson chips worden op traditionele, ambachtelijke wijze gebakken zoals de eerste chips in de jaren 50. Vandaag keren we graag terug naar deze artisanale bakwijze die geoptimaliseerd werd met hedendaagse technieken. Wij streven naar de perfecte goudgele aardappelschijfjes die hun heerlijke, unieke smaak bewaren.

 

Heb je ons al gespot?

De regionale bekendheid van dit heerlijk ambachtelijk streekproduct versterken? 

We waren verlekkerd om dit voor Waltson te mogen volbrengen! 

 

We kozen voor de duo-spotformule van Radio 2 in de provincie West-Vlaanderen. Dat zijn 2 spotjes, een 25 - en een 5 seconden spot, telkens in hetzelfde reclameblok met max. 3 andere adverteerders ertussen. De lange radiospot is te horen in het begin van het reclameblok en de pay-off op het einde. De repetitiviteit zorgt voor een extra hoor moment bij de luisteraars en zo ook voor een hogere brand awareness. Met een totaal van 116 spots, te horen op  Radio 2 West-Vlaanderen, tijdens de piekmomenten in de maand december 2021 & tijdens de TOP 2000.

 

Het scenario, de mediaplanning, de casting van de stemmen en de productie van de spots werden door ons verzorgd. Beluister beide spotjes hieronder.

Ook een radiocampagne voor jouw merk of bedrijf?

Ontdek andere projecten

   Coenegrachts Auto   

   Mikken Urban Winery    

   AutoTechnica