Fema  marketing & communicatie partner

#marketingadvies #copy #online_enquĂȘte #emailing #eventcommunicatie

Fema is de Belgische beroepsvereniging voor professionele handelaars in bouwmaterialen. Zij verdedigt de belangen van de leden tegenover de overheid, de markt (aannemers en particulieren) en de leveranciers -producenten. En verleent hen tevens diensten die helpen bij een gezonde en rendabele bedrijfsvoering. Op dit ogenblik telt Fema ongeveer 250 leden.

free-ipad-mockup
Bi-Fold_Horizontal_Mockup

Artex levert marketingadvies en ontwikkelt reeds meer dan 15 jaar relevante externe communicatie op maat van deze ledenorganisatie, onder meer de grafische vormgeving en de realisatie van communicatieproducten en digitale publicaties. 

Jaarlijks worden prestigieuze prijzen uitgereikt: de “Fema Awards”. Wij realiseerden de communicatie voor het awards-event en de “voting” van A tot Z: vanaf de volledige opmaak van een unieke Google Form-enquête, nationale e-mailuitnodigingen, een postale mailing voor het event, en de rapportering. Alle sectorgenoten konden in de weken voorafgaand aan het award-event doorgeven wie voor hen mocht geselecteerd worden om mee te dingen naar de gegeerde Fema Award. Enerzijds kon de bouwhandel (als klant) voor een fabrikant kiezen en konden de fabrikanten op hun beurt een bouwhandel nomineren.

imac-3

Een online enquête uitsturen?

Ontdek andere projecten

   Wema   

   Isomasters   

   Eric's Farm